Baleset

Kiderült: Lovasi András balesetezett a rendőrökkel

Két autó és egy rendőrautó ütközött Erzsébetvárosban szerda délután.

2019.03.28 17:20ma.hu

Egy autó és egy rendőr szolgálati gépkocsi ütközött össze szerda délután Budapest VII. kerületében, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. Az ütközést követően egy harmadik autó nekiütközött a rendőrautónak.

A rendőrséghez közeli Facebook-oldalakon már aznap felröppent a hír, mely szerint a balesetben egy ismert zenész is érintett, később pedig kiderült, hogy a Kispál és a Borz egykori énekese, Lovasi András az érintett személy.

"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Nagyon sajnálja a történteket és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem állt semmilyen szer hatása alatt, a helyszínen még megvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, András azért nem tud most nyilatkozni, hiszen hamarosan kezdődik a Vígszínházban a lemezbemutató koncertje" - mondta el a Blikknek Balassa János, a zenész koncertszervezője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.