Berki Krisztián egy zavarbaejtő videóban jelentette be: főpolgármester akar lenni

  • B.P.M
  • 2019. július 19.

Fekete Lyuk

Nehéz eldönteni, hogy csak viccel-e vagy komolyan gondolja.

„Októberben Én leszek Budapest következő Főpolgármestere! Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam" - közölte Berki Krisztián celebritás a hivatalos Instagram-oldalán, miközben kisétált egy medencéből, amibe ruhástul merült alá.

A volt focista azt írja, az ellenzékkel és Tarlóssal is van baja. Az ellenzéki összefogásról ezt írja: „a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózása.” A főpolgármesterről pedig: „neki már ideje nyugdíjba menni!”

Ezt követően nekiáll viccelni az ellenzéki előválasztás nyertesének nevén: "Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben". Állítólag programja is lesz, ami persze a közismerten nárcisztikus celeb nevét viseli.

 

Nem tudni, hogy viccelt-e vagy komolyan gondolja, kíváncsian várjuk a fejleményeket. Májusban egyébként egy számlagyár ügyében a bíróság Berkit elítélte, egy év felfügesztett szabadságvesztést kapott. A vád szerint 7,6 millió forint kárt okozott az adófizetőknek – ebben az ügyben érintett volt Kuna Tibor válllakozó is, Szijjártó Péter külügyminiszter jóbarátja.

A legnagyobb feltűnést azzal keltette Berki, hogy pár évvel ezelőtt egy szépészeti eljárás keretében kivasaltatta a heréit, és erről videót, fotót tett közzé. Berki egyébként a közelmúltban, egy M. Richárdól szóló cikkünkben tettünk említést, ugyanis a médiasztár és az autóbalesetbe keveredett, éjszakai életből ismert személy barátságot ápol egymással.

M. Richárd: „Az miért nincs kiragadva, hogy festek?"

Szürke pulóver, fekete póló, könyvek a háttérben - érdekes riportot készített az EchoTV Molnár Richárdról, aki miatt két ember veszítette életét egy autóbalesetben.

M. Richárd közös Instagram-képen mutatkozott Berki Krisztiánnal, aki 2017-ben azzal is bekerült a hírekbe, hogy egy Nyugati téri pizzéria ételosztási akcióját népszerűsítette – ennek az ügynek az volt a pikantériája, hogy akkor tájt a civil szervezetek csak nehezen kaptak erre engedélyt. Mint kiderült, az éttermet korábban Acchilles Filippo Sparta működtette, akit életveszélyesen megfenyegettek ezért elhagyta az országot.

Trollkodás, médiahack

Nem ő az első celebritás, aki az indulással kacérkodik. Puzsér Róbert publicista, egykori tévés műsorvezető, aki mostanság leginkább közösségi médiában osztja az észt és vetélytársait, jó ideje versenyben van. Bár úgy volt, hogy részt vesz az előválasztásban, végül kihátrált ebből, ám közben az őt támogató Jobbik és LMP kihátrált Puzsér mögül.

Az egykori szocialista politikus, a jó ideje a bulvármédiás szerepléseiről, no meg a Tisztelet Társaságáról ismert Schmuck Andor is bedobta, hogy indulna, ám ő visszalépett, amit azzal indokolt, hogy az ellenzéki térfélről biztosították: megmarad az idősek utazási kedvezménye. Igaz, az V. kerület polgármesteri székéért elindul.

Még tavaly Dancsó Péter, az ország egyik legnépszerűbb közösségi médiás sztárja, influencer is bejelentette, hogy elindul. Ám ez inkább csak egy médiahack volt és nem szolgált másra, minthogy ismertebbé tegye a nevét, további feliratkozókat szerezzen a YouTube-csatornája számára. Ugyanis kikötése volt, hogy csak akkor jelöli magát, ha meglesz az egymillió feliratkozó. Ez össze is jött, ám azóta sem hallani semmit Dancsó indulásáról.

Figyelmébe ajánljuk