Kadirov rossz egészségi állapotban van

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 16.

Külpol

Lehet, hogy kómában van Putyin egyik szövetségese.

Nincsen jól Ramzan Kadirov csecsen vezető, aki a néhai Prigozsin után a legfontosabb Putyin-szövetséges hadúr. Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) információi alapján az egészségi állapota annyira megrendült, hogy kómába esett.

„Igen, valóban vannak olyan ismereteink, hogy a háborús bűnös Kadirov súlyos állapotban van, a meglévő betegségei súlyosbodtak” – mondta Andrij Juszov, a szolgálat szóvivője az Obozrevatel ukrán hírügynökségnek.

Korábban is felröppentek hasonló hírek csecsen forrásokra hivatkozva, a pletykák arról is szóltak, hogy Kadirov kómában van. Márciusban azonban maga a csecsen vezér oszlatta el ezeket.

Kadirov most állítólag arra vár, hogy Csecsenföldről az Arab Emírségekbe szállítsák ápolásra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk