NB II: a Vasas játékosa lelkesítette a Honvéd-szurkolókat, de utólag belátta, hiba volt

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.07. 14:16
null
A Honvéd-drukkereket lelkesítette Baráth Botond (Fotó: Getty Images)
Miután a Vasas 3–0-ra legyőzte a Bp. Honvédot a labdarúgó NB II-ben, az angyalföldiek hátvédje, Baráth Botond szólt néhány buzdító szót a kispesti szurkolókhoz, amit természetesen sokan nem néztek jó szemmel. Az eset után a 31 éves játékos a klub honlapján kért elnézést azoktól, akiket esetleg megbántott a cselekedetével. 

A Honvédnál több mint egy évtizedet lehúzó hátvéd a találkozó után így próbálta biztatni a kispesti ultrákat:

„Ha igazi kispestiek vagytok, tartsatok ki a csapat mellett. Tudom, hogy most nagyon rossz, nagyon nehéz nektek, de kitartást! Ti küzdötök, mindent beleadtok ezért a csapatért. Tartsatok ki és ugyanígy csináljátok! Mindent bele!”

Az eset nem meglepő módon az angyalföldi szurkolók nagy részénél felháborodást váltott ki, amire Baráth a Vasas oldalán reagált.

„Szó sem volt arról, hogy bárkivel tiszteletlen szerettem volna lenni, főleg nem a Vasas-szurkolókkal szemben. Tizenhárom évet töltöttem el a Honvédnál, ez a nevelőegyesületem, része a múltamnak, a kispesti drukkerek köszöntöttek, én pedig viszonoztam. A megjelent információkkal ellentétben nem ünnepeltem velük és nem is ünnepeltettem magam, arra kértek, hogy intézzek feléjük néhány szót, amit a pillanat hevében megtettem, utólag belátom, hogy nem kellett volna” – fejtette ki a hátvéd.

Ezt követően a Vasas-játékos kiemelte, továbbra is mindent megtesz érte, hogy sikereket érjen el a csapata.

„Hangsúlyozom, minden edzésen és minden mérkőzésen a Vasas sikeréért dolgozom, ahogyan eddig, úgy ezután is teljes erőmmel azon leszek, hogy hozzásegítsem a klubot a céljai eléréséhez. Még egyszer elnézést, ha valakit megbántottam a cselekedetemmel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik