Nevet vált az OTP Bank egyik üzletága

OTP, OTP Bank, OTP Bank Nyrt., Országos Takarékpénztár, OTP logó, OTP bankfiók, bankfiók, bank, bank fiók
Vágólapra másolva!
Átalakul és nevet vált az OTP Bank treasury üzletága, OTP Global Markets néven folytatja nemzetközi pénz- és tőkepiaci tevékenységét - közölte a hitelintézet.
Vágólapra másolva!

Az OTP Csoport egységes alapelvek és standardok mentén működteti a tőkepiaci kereskedési és értékesítési tevékenységet minden célpiacán - írták.

Illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo

A következő időszakban még nagyobb hangsúlyt fektetnek a csoportszintű megoldások kidolgozására, az elemzési és befektetés tanácsadási tevékenységre, intézményi oldalon pedig a nemzetközi kötvény- és részvénypiacok csoportszintű elérésére, valamint a tőzsdei derivatívák kezelésére.

Az új, Global Markets elnevezés célja, hogy megfelelően tükrözze a bankcsoport nemzetközi, valamint csoportszintű pénz- és tőkepiaci szolgáltatásainak széles spektrumát.

"A névváltással párhuzamosan zajló szervezeti átalakítás és szolgáltatásfejlesztés célja, hogy az OTP Global Markets néhány éven belül egy egyedülállóan széles termékpalettával és ügyfélállománnyal rendelkező regionális piaci szereplővé váljon a befektetési szolgáltatások területén" - mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója a közlemény szerint.