Soros György továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást

Vágólapra másolva!
Soros György célja semmit sem változott, továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus szerint Soros György fiának hétfői megnyilatkozása is azt bizonyítja, hogy Sorosék céljai semmit sem változtak, ugyanazt akarják, amit eddig is: Soros György Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást.

- fogalmazott Halász János, aki szerint mindehhez a "brüsszeli bürokrácia asszisztál", és továbbra is Soros György tervének a végrehajtásán dolgozik.

Hangsúlyozta: a bevándorláspárti erőknek ugyanis nem érdeke, hogy a nemzetállamok meg tudják magukat védeni, céljuk, hogy migránsokkal árasszák el Európát, azt akarják, hogy Európa összes országa, így Magyarország is, bevándorlóországgá változzon.

Úgy vélte: Soros György és hálózata továbbra is mindent megtesz azért, hogy a bevándorlás útjában álló akadályokat eltávolítsa, ezért támadják a magyar emberek által kijelölt bevándorláspolitikát, amivel sikerült megvédeni az országot az illegális migrációtól.

Halász János mindezt a Fidesz-KDNP nevében elfogadhatatlannak és felháborítónak nevezte, és emlékeztetett: a Fidesz-KDNP képviselőit arra hatalmazták fel a magyar emberek, hogy küzdjenek a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért.

- jelentette ki.

Ahogy azt megírtuk, Soros György fia, Alex Soros a CEU diplomaosztóján arról beszélt, hogy a Soros-egyetemet elüldözték Magyarországról, de a közeljövőben feltőkésítik az egyetem alapítványát úgy, hogy az folytathassa „sikeres tevékenységét", és azt is leszögezte, nem adják fel a Magyarországon folytatott ténykedésüket.

Soros egyeteme egyébként továbbra is működik Magyarországon.