Vágólapra másolva!
MOL Fehérvár FC néven szerepel a 2019-2020-as szezontól kezdve a MOL Vidi FC – olvasható a klub honlapján.

A tavalyi év végén a klubot azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a labdarúgók is viseljék büszkén a címerben a város nevét. A csapat vezetősége egyetértett abban, hogy ezzel a lépéssel még szorosabbra fűzheti a város és a klub kapcsolatát, így

a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepeltetik, és a címer is ennek megfelelően változik 2019. július 1-től.

Ez lesz a klub új címere Forrás: molvidi.hu

A klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.

Hamarosan minden olyan felületen, ahol a klub neve és címere megjelenik, már a megváltozott állapottal találkozhatnak a szurkolók, ugyanakkor természetesen kell idő ahhoz is, hogy ez a változás teljeskörűen végigfusson. A változások átvezetése a következő szezonig, és annak elkezdését követően is, folyamatosan történik majd meg – írja a Molvidi.hu.