Hihetetlen: Harmadosztályú csapat ellen esett ki a Real Madrid a kupából - videó

fbl Horizontal
Huesca's Spanish forward Rafa Mir (L) challenges Real Madrid's Brazilian defender Eder Militao during the Spanish League football match between Real Madrid and SD Huesca at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeastern Madrid, on October 31, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Spanyol Kupa (Copa del Rey) legjobb tizenhatba kerüléséért vívott harcban a Segunda Divisionba tartozó Alcoyano fogadta az élvonalban szereplő Real Madridot. A tartalékosan felálló fővárosiak szerezték meg a vezetést a kupameccsen, de a hazaiak előbb a mérkőzés hajrájában egyenlíteni tudtak, majd a 115. percben megszerezték a vezetést, és mint kiderült, a győzelmet is. 

Az első félidőben mindössze egy gól esett, amelyet Miliato szerzett a 45. percben.

A vendégek hatalmas labdabirtoklási és kapura lövési fölényben voltak végig a találkozón, ennek ellenére a második gólt mégis a hazaiak szerezték meg a 80. percben Solbes révén a meccsen, amivel 1-1-re módosult az állás.

Egészen hihetetlen módon döntetlennel ért véget a 90 perc, így jöhetett a 2x15 perc hosszabbítás. A Real Madrid hihetetlen nyomást helyezett ellenfelére, amely a 110. percben tíz emberre fogyatkozott.

Heriokus küzdelmet mutatott be az Alcoyano, amely a semmiből a 115. percben egy fantasztikusan végigvitt kontratámadással 2-1-re fordította az állást Casanova góljával, és mint kiderült, meg is nyerte a mérkőzést.

A Real Madrid a 2-1-s vereséggel búcsúzott a további küzdelmektől, és kiesett a Spanyol Kupából.