Rangadót nyert és közelít a rájátszáshoz a Rangers az NHL-ben - videó

New York Rangers v New York Islanders GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 25: The New York Rangers celebrate their 4-3 overtime win against Jean-Gabriel Pageau #44 and the New York Islanders at NYCB Live's Nassau Coliseum on February 25, 2020 in Uniondale, New York. The Rangers defeated the Islanders 4-3 in overtime. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Fontos győzelmet aratott a Rangers, könnyedén hozta saját meccsét a Flames, a Stars, a Flyers és a Devils. A rendes játékidőn túl győzött a Canucks, a Capitals és a Ducks. Szoros mérkőzésen nyert a Maple Leafs, a Wild, a Predators, a Blues és a Panthers az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

A New York Rangers kedden hosszabbításban nyert városi riválisa, az Islanders otthonában, és újabb győzelmével négy pontra megközelítette a keleti főcsoport utolsó rájátszást érő helyezését az NHL-ben. A Rangers sorozatban negyedik sikerét aratta.

Ugyancsak négy egymást követő sikernél jár a Philadelphia: a Flyers 4-2-re a vendég San Josét múlta felül, amely egyhuzamban ötödik meccsén kapott ki.

A keleti főcsoportban éllovas Boston és a második Tampa is saját közönsége előtt szenvedett vereséget: a Bruinst a Calgary, a sorozatban három vereségnél tartó floridaiakat pedig a Toronto győzte le.

Négymeccsesre nyúlt az Ottawa rossz szériája, amely ezúttal a Nashville otthonában maradt alul.

Connor McDavid csapata mindhárom góljánál előkészítő volt, az Edmonton Oilers mégis kikapott hosszabbításban az Anaheimtől, amely négy elveszített találkozót követően tudott újra győzni.

Eredmények:
Boston Bruins-Calgary Flames 2-5
Carolina Hurricanes-Dallas Stars 1-4
Montreal Canadiens-Vancouver Canucks 3-4 - hosszabbítás után
New York Islanders-New York Rangers 3-4 - hosszabbítás után
Philadelphia Flyers-San Jose Sharks 4-2
Tampa Bay Lightning-Toronto Maple Leafs 3-4
Washington Capitals-Winnipeg Jets 4-3 - szétlövés után
Detroit Red Wings-New Jersey Devils 1-4
Minnesota Wild-Columbus Blue Jackets 5-4
Nashville Predators-Ottawa Senators 3-2
St. Louis Blues-Chicago Blackhawks 6-5
Arizona Coyotes-Florida Panthers 1-2
Anaheim Ducks-Edmonton Oilers 4-3 - hosszabbítás után