Sértődések a Sztárban Sztár miatt

Kozso
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár már a hetedik évaddal van képernyőn, az elmúlt években több száz produkciót láthattak a nézők a TV2 népszerű show-jának színpadán. Bár a műsor célja nem a paródia és a kifigurázás, az elmúlt években párszor előfodult már, hogy az eredeti előadónak nem tetszett az, ahogy megformálták a színpadon, esetleg a versenyzők vagy a zsűritagok tettek olyan csípős megjegyzést, ami miatt aztán sértődés lett. Legutóbb Curtis fakadt ki, amiért Kozsóként kellett énekelnie, de emlékezetes L.L. Junior sértődése, Csonka András vagy Lagzi Lajcsi reakciója is.
Vágólapra másolva!

Curtis és Kozsó

A rapper a hetedik évadban szerepel a műsorban, szépen menetel előre a show-ban, és úgy tűnik, eddig minden átalakulását élvezte. Amikor kiderült, hogy Kozsóként is színpadra kell állnia, ennek élő adásban adott hangot. "Mit is mondjak? Charlie után... Ez egy nagyon furcsa hét lesz. De várjál már, ő magát se vette komolyan.

Komolyan csinálta ezeket a dalokat? Ezt nem tudtam" - hangzott el a műsorban.

Fotó: Vajda István/Facebook/Curtis

Bár Kozsó utólag azt mondta, nincs sértődés, valószínűleg nem lehetett jó érzés ezeket a szavakat hallani Curtistől, aki azóta még egy interjúban is kifejtette, hogy

számára zeneileg értékelhetetlen az Ámokfutók munkássága.

Kozsó 2016-ban egyszer már feldúltan távozott a stúdióból, miután Kefir az ő dala után esett ki. Nem tetszett neki a V-Tech énekesének távozása, és az sem, ahogy a dalain és a hajtincsét szórakozott a zsűri. "Kozsó nem szeretne megbántani senkit, ezért nem kíván a témában nyilatkozni. Aki látta az adást, és aki személyesen látta Kozsó távozását, az tudja, mi történt, ez mindent elmond. Kozsónak rosszul esett, hogy Kefir pont az ő dalával esett ki, pláne, hogy ebben mindkettőjüknek rengeteg munkája van" - mondta utólag a zenész menedzsere.

Forrás: Ámokfutók, Instagram

Lagzi Lajcsi

2014-ben történt, hogy Kökény Attila produkciója után a zsűritagok Lagzi Lajcsi munkásságát kezdték kiértékelni, aki ezt nem hagyta annyiban, és keményen visszaszólt Majkáéknak. "Kökény túlénekelte Lajcsit. Ő soha az életében nem emelte fel a mikrofont a szájához, mindig a hasánál pihentette. Akkor lett volna ez teljesen jó, ha az egész playbackről megy. Tudod, hogy volt olyan show, ahol a kötőszöveg is fel volt véve előre és playbackről ment? Az azért erős!" - hangzott el akkor az élő műsorban Majkától, de a többiek is elnevetgéltek rajta.

Forrás: TV2

"Én hungarikumot csináltam, ami nagy üzleti siker lett. A Dáridónak 3,3 millió volt a nézettsége, Claudia csak álmodozhat arról, hogy valaha szerepel egy ilyen nézettségű műsorban. Kökény énekelt nálam, örülök, hogy a hat sorból csak négyet tanult meg, egy nehéznek nem nevezhető dalból.

Nem tartom őket a kritikusaimnak, zenei témában bármikor leülök velük szívesen vitatkozni! Zenéltem nagyon elit társaságban és kocsmában is, de ez a legutolsó kocsmai hangulatot is alulmúlta" - momdta a műsor után Lagzi Lajcsi.

Bereczki Zoltán és Csonka András

A Ding-dong előadója megsértődött egy megjegyzés miatt még 2015-ben, a színfalak mögött beszélték meg a zsűritaggal a problémát. Csonka András felelősségre vonta Bereczki Zoltánt, miután az adásban arra utalt, hogy talán Csonka nem élőben, hanem playbackről énekel a haknik során. 'Megbeszélték a dolgot, de ami a színfalak mögött történik, az nem tartozik a nyilvánosságra" - mondta akkor Bereczki menedzsere.

Forrás: TV2

"Egy huszonöt éve a zenés színpadon is létező emberről már a felvetés is fura volt, ezért szerettem volna tisztázni, mire is gondolt Zoli pontosan. Nem szeretem a konfliktusokat, így azonnal meg is beszéltük a dolgot, ahogy Majkával is tisztáztuk az ő megjegyzéseit" - árulta el Csonka András.

Kovács Kati és Tóth Gabi

Állítólag Kovács Kati is megsértődött 2015-ben a Sztárban Sztár miatt, hiába hívták, nem segített a felkészülésben Tóth Gabinak, nem ment el a stúdióba és a tévében sem volt rá kíváncsi. "Rendkívül megtisztelő volt, hogy én adhattam elő a Nem leszek a játékszered! című, 66-os dalt, amivel Kovács Kati megnyerte a Táncdalfesztivált" - mondta akkor Tóth Gabi.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Nem derült ki, hogy az eredeti előadó mit szólt a produkcióhoz, mert egyáltalán nem akart megjelenni a műsorban. "Nem szeretnék nyilatkozni, nem érek rá" - reagált röviden a megkeresésre.

A produkciók nagy többsége persze az eredeti előadők és a nézők tetszését is elnyerte a műsor története során, ma este pedig újabb látványos showműsorral készülnek az idei évad szereplői a TV2-n.