Bocsánatot kért Marsi Anikó Palik Lászlótól

Ezért nem lesz valószínűleg soha többé egy pár Marsi Anikó és Palik László
Vágólapra másolva!
A két televíziós 2021-ben jelentette be, tizenhat év után megromlott a házasságuk, elválnak. Palik László és Marsi Anikó a mai napig jóban vannak, ez a két közös gyerekük miatt nagyon fontos. Az édesanya most elárulta, bocsánatot kért volt férjétől, és az új kedveséről is mesélt. 
Vágólapra másolva!

A Tények műsorvezetője arról beszélt legutóbbi interjújában, nem volt fontos számára a papír, mégis nagyon jól esett neki, amikor Gábor megkérte a kezét.

Megkérdeztem Mariannt, hogy miért? Azt mondta, mert jólesett neki, hogy a párja feleségül akarja venni. Ez történt velem is. Gábor nagyon akarta a házasságot. Teljesen levett a lábamról azzal, hogy én vagyok az első az életében, akit tényleg nőül akar venni, ő még nem volt házas" – mondta Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak. A híradós őszintén beszélt arról is, hogy hogyan érezte magát a Palik Lászlóval való válása után.

Én is és a párom is. A spontaneitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy „két legyet ütöttem egy csapásra", nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is" – magyarázta a televíziós.

Forrás: TV2