Ittasan is vezetett

2022.08.05. 19:11

Kábítószert találtak az amerikai házelnök 82 éves férjének vérében

A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták mert balesetet okozott Kaliforniában.

Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház 82 éves elnökének vele egyidős, multimilliomos férjéről kiderült, hogy nem csak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert fogyasztott – írja a bíróság dokumentumok alapján a V4NA hírügynökség.

A jelentések szerint ráadásul Pelosi a letartóztatása során megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket.

Pelosi a Porsche márkájú autójával okozott balesetet, amikor nekiütközött egy Jeepnek.

A dokumentumok szerint Pelosi állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta a helyszíni józansági tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték. A másik sofőr napokkal a baleset után azt mondta az ügyészeknek, hogy később kezdett el fájdalmat érezni a jobb felső karjában, a jobb vállában és a nyakában. Fejfájásra is panaszkodott, és azt mondta, hogy nehéz volt a jobb karjával dolgokat emelni.

A feljegyzések szerint továbbá Pelosi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából. Nancy Pelosi házelnök irodája korábban azt mondta, hogy nem kommentálja az esetet, az egyik szóvivője azonban gyorsan leszögezte, hogy Nancy Pelosi az ország másik felében tartózkodott a baleset idején.

Címkék#v4na

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában