Liu Shaolin Sándor már rég nem csak úgy egy átlagos sztársportoló, hiszen szerepet vállalt már alsónadrág-reklámban és az Ázsia Expresszben is, szóval valószínűleg nem csak a gyorskorcsolya-fanatikusokat fogja érdekelni a hír, hogy szakított a barátnőjével. A 23 éves olimpiai bajnok eddig Péterffy Lili énekesnővel járt, de most vége a kapcsolatuknak.

Az első gyanús jel náluk is ugyanaz volt, mint VV Krisztiánnál és Viviennél: ők is törölték mindketten a közös fotókat az Instagramról. Liu Shaolin Sándor Instagramját itt lehet megnézni, Péterffy Lili Instagramját pedig itt. A korcsolyázóról a fenti borítókép tavaly áprilisban készült a BT londoni eseményén, míg az énekesnőről az alábbi képet a tavalyelőtti Story-gálán lőttük.

Nyilván tekintettel Liu Shaolin Sándor szereplésére az Ázsia Expresszben, a pár a TV2-nek erősítette meg, hogy tényleg szétmentek, bár „a tisztelet egymás személye és munkája iránt töretlen”. Az okokról többek között a következőt nyilatkozták közösen:

Lili fellépései és Shaolin hetekig tartó távolléte, nagyrészt az Ázsia Expressz 2 forgatásához kapcsolódóan, erre kényszerítettek minket. A fizikai távolság felőrölte a kapcsolatunkat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili

Eltűntek a közös fotók az olimpiai bajnok és az énekesnő Instáiról, a szakítást közleményben erősítették meg.

4 · May 28, 2019 03:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments