24.hu - Idézetek

24.hu - A legfrissebb sajtónyilatkozatok
magyar hírportál
“ Úgy látom, hogy ő a legveszélyesebb baloldali politikus hosszú idő óta. Nem azért, mert valami fantasztikus tehetség és a karizma vetíti előre. Azt látom, hogy még a saját szavazói is igazából nem…
Orbán Balázs,
Orbán Viktor politikai igazgatója szerint ilyen lesz a kampány…
“ A Strabag ennek nem tett eleget, sőt kifejezetten tagadja a hibás teljesítés tényét. Egyértelmű, hogy a Strabag továbbra sem vállal felelősséget a saját munkájáért
Lázár János,
Lhívja a Strabag bankgaranciáját Lázár minisztériuma az M30-as miatt |…
“ Ritkán osztunk meg történeteket a közösségi médiában, most azért tettünk kivételt, mert tanulságosnak gondoltuk, és fel akarjuk hívni a figyelmet annak fontosságára, hogy a gyerekeket felkészítsük…
Győrfi Pál,
Győrfi Pál a mentőt hívó kisfiúról: „A gyerekek iszonyatosan…
“ Nem elég kijavítani a sérült szakaszt, a helyreállított állapotot meg is kell őriznie a Strabagnak, a kivitelezői felelősség ugyanis – a garanciális javítás elfogadására vonatkozó kedvező döntés…
Nagy Bálint,
Strabag végzett az M30-assal, Lázárék kedden ellenőrzik | 24.hu
“ Az, hogy Magyarországtól elveszik az ellenállás jogát, miközben egy egyhangúságot igénylő kérdésről van szó, és Magyarország nem tudja megvédeni a saját érdekeit, az sért minden EU-s jogelvet, ezért…
Orbán Viktor,
Orbán a vétója uniós megkerülését boncolgatta | 24.hu
“ Fú, de utáltalak téged a tévében
Gáspár Győző,
„Fú, de utáltalak téged a tévében” – mondta Gáspár Győző a Házasság…
“ A karácsonyra tervezett ajándékok listáját magasan a műszaki cikkek kategória vezeti, ez tavaly is így volt. Ezt követik a játékok, könyvek, kozmetikumok és illatszerek, majd a háztartási gépek…
Nagy Dávid,
Tovább nőtt a csomagautomaták népszerűsége, idén kevesebbet költenének…
“ A tavalyi évhez képest 8%-kal többen választották idén a csomagautomatába rendelést, ami vélhetően köszönhető az országszerte elérhető több mint 700 AlzaBoxnak, illetve az olyan kényelmi funkcióknak,…
Nagy Dávid,
Tovább nőtt a csomagautomaták népszerűsége, idén kevesebbet költenének…
“ Biztos, hogy van benne ilyen szempontból egy törés, én ezt akartam volna vele pont megbeszélni. Azt éreztem, hogy mind a ketten nyíltan és őszintén tudunk örülni egymás sikerének és tisztelni az…
Sárközi Ákos,
Horváth Tamás elmondta, miért nem akar beszélni Sárközi Ákossal a…
“ Akartam találkozni korábban is a cégvezetővel, de teljesen elutasító volt. Ezért is szeretnék ott lenni – már csak kíváncsiságból is –, hogy mit tud mondani, mivel tudja megmagyarázni ezt az egészet.…
Tóth Nikolett,
Jókai utcai házomlás: rosszabbodott a megsérült balerina egészségi…
“ Ez abból fakadt, hogy akkoriban kezdett el romlani a szemem, és már akkor is hiú voltám, ezért erről nem vettem tudomást. A reflektor miatt még rosszabbul láttam. Az egyik hírnél rabosították helyett…
Orbán Viktor,
Csiszár Jenő a Heti Hetesről: Valótlan dolgokat állítottak rólam, csak…
“ Nem mi szültük őket, és nem mi hagytuk őket ott
Pintér Sándor,
Grecsó Krisztián Pintér Sándorról: „aki efféléket mond és gondol, az a…