24.hu - Idézetek

24.hu - A legfrissebb sajtónyilatkozatok
magyar hírportál
“ Szeretném megismételni felhívásomat a magyar hatóságokhoz, hogy engedjék a budapesti Pride megrendezését szombaton
Ursula von der Leyen,
Pride: Ursula von der Leyen felszólította a magyar hatóságokat | 24.hu
“ Egy ápoló bruttó átlagkeresete 170 ezer forint volt akkor, amikor kezdtük a kormányzást, most közelít a 800 ezer bruttóhoz. A kormány felismerte, hogy nagyon rossz anyagi körülmények között,…
Takács Péter,
„Nem jelentettem ki ilyet” – Takács Péter saját magát cáfolta az…
“ Tehát az elfogadható állapotú távolsági vonatflotta hiánya miatt nem csak valamilyen elvont, általános poltikai, hanem nagyon is konkrét miniszteri felelősség terheli Lázárt és a kormányt
Vitézy Dávid,
Vitézy Dávid: Pisiszünetet kellett tartania egy expresszvonatnak a…
“ Mivel minden, evakuációt kérő magyar állampolgárt el tudtunk juttatni Azerbajdzsánba, ezért úgy döntöttem, hogy a teheráni nagykövetségünkön dolgozó valamennyi diplomatát és családtagjait is arra…
Szijjártó Péter,
Minden magyart evakuáltak Iránból, aki ezt kérte, ezért ideiglenesen…
“ Várnai László szeretett volna beszélni az iskola vezetőjével, a gyermek szüleivel és magával a gyermekkel is, és bocsánatot kérni tettéért. Erre tekintettel adtam pár napot és vártam, hogy ő maga…
Rózsa András,
Megfosztották Zugló alpolgármesterét a jogköreitől, mert megpofozott…
“ Kerületünk egyik alpolgármestere, Várnai László június 12-én egy osztálykirándulás alatt, ahol kísérő szülőként vett részt, megütött egy 16 éves gyereket
Rózsa András,
Megfosztották Zugló alpolgármesterét a jogköreitől, mert megpofozott…
“ Aranyosi Péter az egyik legnépszerűbb, legtehetségesebb magyar standupos humorista, több mint 20 éve él Kispesten, sok ezer magyart és kispestit szórakoztatott az elmúlt években, sok helyben élőnek…
Gajda Péter,
Kispest polgármestere megszólalt arról, hogy visszavonják-e Aranyosi…
“ az ügyészség kiemelkedően magas szakmai színvonalon teljesíti feladatát
Nagy Gábor,
„Szeretek nyílt kártyákkal játszani” – megszólalt Polt Péter utódja,…
“ A minőségi turisták a tengerentúlról érkeznek
Orbán Ráhel,
Orbán Ráhel bemutatta: szupergazdag ázsiaiaknak tárnák ki az ajtót…
“ Trianon nem Magyarország büntetése volt. Az igazság pillanata volt. Magyarország csak azt veszítette el, amit erőszakkal elfoglalt. Mi visszaszereztük, ami már a miénk volt, vérrel és akarattal
George Simion,
George Simion szerint Trianon nem Magyarország büntetése, hanem az…
“ Aki a szemetet csinálja, azt viszik be az ilyen zsűrikbe
Tóth Vera,
„Aki a szemetet csinálja, azt viszik be az ilyen zsűrikbe” – mondta…