24.hu - Idézetek

24.hu - A legfrissebb sajtónyilatkozatok
magyar hírportál
“ Trianon nem Magyarország büntetése volt. Az igazság pillanata volt. Magyarország csak azt veszítette el, amit erőszakkal elfoglalt. Mi visszaszereztük, ami már a miénk volt, vérrel és akarattal
George Simion,
George Simion szerint Trianon nem Magyarország büntetése, hanem az…
“ Aki a szemetet csinálja, azt viszik be az ilyen zsűrikbe
Tóth Vera,
„Aki a szemetet csinálja, azt viszik be az ilyen zsűrikbe” – mondta…
“ Május 7-én emelt vádat az ügyészség, másnap az Index már a birtokába került vádirat alapján számolt be erről
Papp Gábor,
Feljelentést tett Varga Zoltán, a 24.hu tulajdonosa – „előbb jutott el…
“ Kérelmet írtunk Cséplőné Gönczi Veronikának, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatójának, aki most sokkal gyerekbarátabb volt. Ugyanazokat a jogszabályokat másképp értelmezve rögtön…
Magyar Péter,
Fordulat: Magyar Péteréket beengedik a gyermekotthonokba, odaadhatják…
“ Hát látod, a Majka például átpártolt az RTL-hez. Ő valamiért csak úgy döntött… azért mondjuk ha azt veszed, akkor a Majka az elmúlt tizen-évben remekül elvolt a TV2-n, tehát hol jött el a pillanat,…
Till Attila,
Kajdi Csaba elmondta, mi zavarta leginkább, amikor a TV2-nek dolgozott
“ Nekem most már az a fura, amikor a barátaimnál azt látom, hogy egy napot sem bírnak ki egymás nélkül!
Schóbert Norbert,
„Nem lesz könnyű itt hagyni őt” – ifjabb Schobert Norbert és barátnője…
“ Sosem lesz apja helyett apja, de mindent megtesz, hogy biztonságot nyújtson Pankának. És ezt érzem is, mert Panka olyan csúnyán tud vele néha beszélni, ahogy az ember csak azzal beszél így, akiről…
Liptai Claudia,
Liptai Claudia nem tudja megbocsátani az életnek Gesztesi Károly…
“ Én nem szidom! Most miért szidjam? Azért, mert elvette tőlem a házat? 29 év után? Meghirdettem a házat, hogy eladjuk az otthonunkat, és jött egy vevő, már mentünk volna az ügyvédhez, és akkor…
Hajdú Péter,
Kiderült ki lesz a Csillag születik új évadának műsorvezetője, ő fogja…
“ Nem tudom, publikus-e vagy nem, de már most elkezdett forogni, ha publikus, ha nem, a Hal a tortán új évada, úgyhogy most ezen ügyködöm, ebben veszek részt, és nagyon szeretem csinálni
Gáspár Bea,
Hamarosan érkezik Hal a tortán új évada! Már a szereplőkről is…