Bulvár-celeb

2023.05.27. 01:26

Március óta nem vették át a 116 milliós lottónyereményt

Gyorsan nézze meg a szelvényét, már csak két hete van.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andrey_Popov

Már csak két hete van hátra annak az EuroJackpot győztesnek, aki még márciusban nyerte meg az elképesztő összeget. Az egyelőre ismeretlen nyertes azonban hónapok óta nem jelentkezett, és hogyha június 9-ig nem veszi át a jogos jussát, akkor elveszik a pénz. Az előírásoknak megfelelően ugyanis mindenkinek 90 napja van átvenni a nyereményét, összegtől függetlenül - írja a Ripost.

A március eleji Eurojackpoton nyert egy magyarországi játékos: 5+1 találatos szelvényével 304 888 eurót, azaz több mint 116 millió forintot nyert. (A nyerőszámok a következők voltak: 6, 17, 22, 39, 46, 5 és 12.)

Amennyiben a nyertes nem jelentkezik a megadott határidőig, úgy a nyeremény bekerül az úgynevezett át nem vett nyeremények közé, amit jellemzően különsorsolások formájában meghirdetett nyereményekre fordít a Szerencsejáték Zrt., vagy az egyes játékok nyereményalapja kerül kiegészítésre.

A játékos az értékesítőhelyeken, valamint a „nagynyertesek vonalán” jelentkezhet a nyereményért, a telefonszám a szerencsejatek.hu oldalo6 található.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában