eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Pixabay

A halálba vetette magát egy kamasz Kőbányán

Öngyilkos lett egy fiatal a X. kerületben.

Önyilkosságot követett el egy kamasz Budapesten – számolt be az Atv.hu. A 14-15 év körüli fiatal – a hírportál információi szerint – egy kőbányai panellakás nyolcadik emeletéről vetette magát a mélybe és azonnal szörnyethalt.

A BRFK közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit – írják. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette az értesülést. Bűncselekmény vagy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, tudta meg a Nepszava.hu.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Hívjuk bárhogy is, a fenntarthatósági, ESG tényezők mára elválaszthatatlan részeivé váltak a vállalati stratégiáknak. Ezen belül is fontos az e-autók térnyerése, ám e téren újabb paradigmaváltás következett be: a kínai e-autók immár a magyar piacon is tarolnak. De vajon az ázsiai cégek is ugyanolyan környezettudatosak ESG téren, mint nyugati versenytársaik? Miért szó szerint lényeges az ESG Lényegességi Jelentése, és mit jelent mindez egy környezettudatos cégvezető számára?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×