eur:
388.76
usd:
358.41
bux:
68514.23
2024. május 31. péntek Angéla, Petronella
Repülőútra készülő utasok és érkezőkre várakozó taxik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2b Terminálja előtt, a főváros XVIII. kerületében, Ferihegyen. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Jászai Csaba

Budapest Airport: folyamatosan nő az utasok száma

Júliusban már 300 ezren utaztak repülővel, augusztusban pedig várhatóan ennél is többen fognak.

Valentinyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs vezetője a Kossuth rádióban beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag leállt a forgalom a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, áprilisban a 10 ezret sem érte el az utasok száma. A repülés azonban biztonságos, és a forgalom növekedése is azt mutatja, hogy kezd visszatérni az emberek bizalma - mondta.

Ismertette, hogy a biztonságért a repülőtéren több intézkedést hoztak: plexiket helyeztek ki, a zöld, sárga és piros országokból érkezőket külön kezelik, nem találkoznak egymással, és átmenetileg felfüggesztették a beléptetőkapukat is, helyette repülőtéri rendőrök igazoltatnak.

Ezek miatt pár perccel lassabb a beléptetés, és sorok alakulhatnak ki, ha egyszerre több repülőgép érkezik veszélyeztetett országból, de felkészülten kezelik a helyzetet - tette hozzá.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kijev: az oroszok abszolút fölénybe kerültek a fronton

Kijev: az oroszok abszolút fölénybe kerültek a fronton

Az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója szerint nehéz hetek állnak előttük. Időközben az ISW nagy jelentőséget tulajdonít Olaf Scholz egy nyilatkozatának, amelyben az eddigiekkel ellentétben nem zárta ki nyugati fegyverek orosz célpontok elleni használatát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.31. péntek, 18:00
Dobrev Klára
a DK árnyék-miniszterelnöke, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×