eur:
385.25
usd:
354.96
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic, miután győzött az amerikai Catherine McNally és Coco Gauff ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosának negyeddöntőjében Melbourne-ben 2020. január 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Babosék elődöntősök

Babos Tímea és Kristina Mladenovic világbajnok kettőse a legjobb négy közé jutott a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.

Az Australian Open címvédő magyar, francia párosa a torna második kiemeltjeként szerdán az amerikai Nicole Melichar és a kínai Hszü Zsi-fan alkotta, Katarban ötödikként rangsorolt duóját győzte le sima két játszmában 6:3, 6:3-ra. Az összecsapás 62 percig tartott.

páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) - Nicole Melichar, Hszü Zsi-fan (amerikai, kínai, 5.) 6:3, 6:3

Az elődöntőben Babosék a Dabrowski, Ostapenko (kanadai, lett, 6.)-Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 3.) mérkőzés győztesével találkoznak.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
Elítéltekkel töltik fel a fegyveres erőket az ukránok, törnek előre az oroszok Kelet-Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Elítéltekkel töltik fel a fegyveres erőket az ukránok, törnek előre az oroszok Kelet-Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Már több mint háromezer elítélt kérte a büntetés letöltése alóli feltételes szabadlábra helyezést, hogy részt vegyen Ukrajna védelmében - hozta nyilvánosságra Olena Viszocka igazságügyi miniszterhelyettes egy keddi tévéműsorban. A tisztségviselő szavai szerint ez a szám megfelel a tárca előzetes várakozásainak. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a törvényi korlátozások miatt egyelőre nem lehet megmondani, hogy a jelentkezők közül hányan felelnek meg a követelményeknek. A brit védelmi minisztérium kiadta napi jelentését, amelyben arról számolnak be, hogy miközben a Harkivnál nyílt frontvonalra koncentrál a közvélemény, addig az orosz alakulatok folyamatosan törnek előre Donyeck megyében. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×