Balesetveszély

BRFK: közérdekű üzem megzavarása miatt folyik eljárás a metrósíneken sétáló férfi ellen

A járőrök elfogták a férfit és a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

2022.05.14 17:36MTI

Közérdekű üzem működésének megzavarása miatt indított szabálysértési eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az ellen a 21 éves férfi ellen, aki a metrósíneken sétált még pénteken.

A BRFK azt közölte szombaton a police.hu oldalon, hogy a férfi először az Örs vezér téri metrómegállóban lépett a sínekre 7 óra 45 perc körül, ekkor a biztonsági őrök észrevették és "kihúzták" onnan. Másodszor már a Pillangó utcai megállóban bukkant fel, szintén a nyílt pályán sétálva.

A járőrök elfogták a férfit és a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították - tették hozzá.

Az ittas férfi meghallgatásakor azt mondta a nyomozóknak, hogy barátnőjéhez akart eljutni, azért sétált a sínek között - írták.

Kiderült az is, hogy a férfi ellen az Encsi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt adott ki körözést, ezért a Miskolci Rendőrkapitányságra vitték - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.