Kereskedelem

Ismét mennyiségi korlátozást vezetett be a Tesco

Annyira sokan veszik a terméket, hogy korlátozták a megvásárolható mennyiséget.

2023.10.12 16:19ma.hu

Az Árfigyelő szerint a Tesco augusztus óta a felületen szereplő versenytársakkal összehasonlítva a legalacsonyabban tartja a csirkemellfilé árát, és ennek most következményei is lesznek.

A cég közleménye szerint a csirkemellfilét is magukban foglaló ex-árstopos termékek igen kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy az érdeklődés, a Tesco ezért október 12-től korlátozást vezet be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan.

"A limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét" - fogalmaztak.

Hogy konkrétan milyen mennyiségi korlátozások vannak életben csütörtöktől, arra nem tértek ki a tájékoztatásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.