Donald Trump felköszöntötte Mága Zoltánt

  • narancs.hu
  • 2024. április 8.

Belpol

A volt elnök jó egészséget és sok boldogságot kívánt.

Mága Zoltán Manhattanben, az Egyesült Államok egyik legrégebbi republikánus klubjában megrendezett gálán zenélt, s az előadásával elvarázsolta Trumpot, olvasható a Blikk cikkében. „Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb személye, Földünk egyik legerősebb és legnagyobb országának korábbi vezetője a gálaesten – az ünnepi asztalától szinte elsőként felállva – vastapssal köszönte meg az előadásomat, majd odahívott és baráti kézfogással gratulált” – mondta a hegedűművész. „Néhány szót is váltottunk az elnök úrral, aki nagyon közvetlen és jó humorú volt” – tette hozzá.

A volt elnök nem feledkehett meg Mága évfordulójáról sem: még február 19-én személyesen aláírt levelében köszöntötte az 50. születésnapján a hegedűművészt, örömteli pillanatként felidézve a decemberi találkozásukat. A volt amerikai elnök – a felesége, Melania Trump nevében is Isten áldását kérve – jó egészséget és boldogságot kívánt Mága Zoltánnak.

„A novemberi választáson újrainduló elnök a fiam címére, New Yorkba továbbította a levelét, ezért csak nemrég, a húsvét előtti napokban, Amerikában járva kaptam kézhez az elnöki üdvözletet”– árulta el Mága, hozzátéve: az amerikai menedzsere és Donald Trump stábja között már zajlik az egyeztetés, hogy az év második felére tervezett amerikai turnéja során mikor és milyen helyszínen tudnak találkozni. „Ennek a turnénak a része lenne az a koncert is, amelyet a volt elnök floridai, Palm Beach-i rezidenciáján tartanának” – jegyezte meg Mága Zoltán.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk