Vágólapra másolva!
Legalábbis liberálisék szerint.
Vágólapra másolva!

Miután megtudtuk, hogy Orbán Viktor hibája az M1-es autópályán történt baleset, a rossz magyar szántási módszerek miatt már nem is csoda, hogy az élelmiszerek is borzasztóak.

Nem vicc! A Párbeszéd, a Demokratikus Koalícióval együtt megfejtette, hogy a porvihar Orbán Viktor hibája volt, mivel hazánkban korszerűtlen a mezőgazdaság, és ezért porosak a földek. Tudom, hogy agyrém, de ezek a kiváló pártok sajtótájékoztatókat tartottak azért, hogy ezt bizonygassák.

Nyilván, ha rossz a mezőgazdaság, akkor rosszak lesznek az élelmiszerek is. Itt pedig Uj Péter következik. Lehet, hogy elsőre ismeretlen a név, de érdemes tudni róla, hogy ő a 444 nevű métely főszerkesztője, vagyis a hazai dollármédia egyik legfontosabb szereplője. Uj Péter arról ömlengett a másik dollárhuszár Gulyás Mártonnál, hogy még életében nem evett ehető túrót Magyarországon, a hazai gyümölcsökről nem is beszélve.

Uj Péter több ezer magyar gazdát sértett végig mondataival, ugyanis nyilván butaság, amit mondott. Magyarországon, ahogy Európa többi országában is, kiváló minőségű élelmiszerek találhatók. A magyar gazdaságok pedig azért dolgoznak, hogy finom gyümölcsöket adhassanak a magyar embereknek.

Uj Péter megszólalása tökéletesen illeszkedik a baloldal "minden rossz", ami magyar gondolkodásba. Borzasztó az ország, rosszak az élelmiszerek, nincs jogállam, a sajtószabadság pedig 13 éve megszűnt.

Könnyű kiszámítani ezeket az Uj Pétereket. Miért mondják, amit mondanak? Először is! Kirázza a hideg őket mindentől, aminek minimális köze van Magyarországhoz. A másik pedig, hogy külföldről fizetik őket. Nem csoda, hogy azt mondja, jobbak a külföldi termékek, hiszen onnan kapja a zsoldot.

Engem az zavar a legjobban, hogy ezek gondolkodás nélkül belerúgnak olyan magyar emberekbe, akik minden reggel felkelve, kemény fizikai munkát végezve azért dolgoznak, hogy az asztalunkra finom és egészséges élelmiszer kerüljön.

Legalább ezt gondolnák át, mielőtt beszélni kezdenek.