Augusztus 18-án a Szent István téren játszik a Mandoki Soulmates© beol.hu

Augusztus 18-án a Szent István téren játszik a Mandoki Soulmates

, 4 hír, 0 oldalnézet

A supergroup eredetileg 2019-ben, majd Magyarországon 2022 végén megjelent lemezének világhírű készítői közül a Szent István téren, a Szent István-napi ünnepségsorozat keretében is színpadra áll Richard Bona (basszusgitár), Al Di Meola és Mike Stern (gitár), Tony Carey (Hammond orgona), John Helliwell és Bill Evans (szaxofon), Randy Brecker és Till Brönner (trombita), Nick van Eede (ének), Deobrat Mishra (szitár), Fausto Beccalossi (harmonika) és Leslie Mandoki (dob, ének).

A zenész-producer kitért arra, hogy több mint huszonöt évvel első magyar nyelvű albuma, a Találkozások után jelent meg ismét magyar nyelvű lemeze. A Mandoki Soulmates budapesti koncertje a zenekar 30 éves jubileumi turnéjának állomása.

A koncerten a közelmúltban elhunyt két kiváló magyar zenészről is megemlékezünk. Szakcsi Lakatos Bélának, aki még játszott a Magyar Képek felvételein, nagyon sokat köszönhetek, Török Ádám szintén egyik példaképem volt. Pesti srác vagyok, minden, ami zeneileg az utóbbi évtizedekben történt velem, az a budapesti gyökerekhez vezethető vissza