Autóbalesetet szenvedett Anne Heche, égési sérülésekkel vitték kórházba6Fénykép2Videó© index.hu

Autóbalesetet szenvedett Anne Heche, égési sérülésekkel vitték kórházba

, 7 hír, 4 oldalnézet

A TMZ információi szerint az 53 éves Anne Heche augusztus 5-én, pénteken autóbalesetet szenvedett Los Angelesben, mikor kocsijával először egy garázsnak ütközött neki, ekkor a bámészkodók megpróbálták őt kiszedni a volán mögül, ám ő hajthatatlan volt. Rükvercbe állítva a járművet kitolatott, majd onnan elhajtva egy közeli házba csapódott, és az autó kigyulladt. A szemtanúk szerint akkora svunggal ment, hogy majdnem átment az egész épületen. Végül a csomagtartón keresztül tudták kiszabadítani őt a lángokban álló kocsiból.

A hatóságok közlése szerint jelentős kár keletkezett a házban a tűz miatt, ahogy Hechét is kritikus állapotban szállították kórházba. Hozzátették, a színésznő égési sérüléseket szenvedett, illetve a haja és a ruházata is „elégett”. Bár arról egyelőre nem tudni, mennyire súlyosak a sérülései, az eddigi információk alapján nincs életveszélyben.

Felmerült, hogy alkoholos befolyásoltság állhat a baleset mögött, mivel a sebváltó környékén egy üveget láttak, de erről még nem érkezett bővebb információ. A házban, amelynek Heche nekiütközött, szerencsére nem sérült meg senki, ahogy a tüzet is sikerült egy órán belül eloltaniuk a tűzoltóknak. A baleset okát még vizsgálják.