Ázsia Expressz: Kecskés Enikő kikelt magából, miután Alekosz aranyásónak nevezte őt4Fénykép© blikk.hu

Ázsia Expressz: Kecskés Enikő kikelt magából, miután Alekosz aranyásónak nevezte őt

, 4 hír, 0 oldalnézet

Mint ismert, átrendeződtek a párok az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! című utazós kalandrealityben. Így történt, hogy Nagy Alekosz párja Kecskés Enikő lett, s bár csak egy napot kellett kibírniuk egymás mellett, ez a jelek szerint mégsem ment könnyen és a legnagyobb nyugalomban. A ValóVilág korábbi győztese és a fiatal modell között már jó ideje megy az adok-kapok a műsorban; utóbbi például megjegyezte, mennyire cikinek véli, hogy a valóságshow-hős vagyonőrként keresi a kenyerét.

A különös és sokszor nehezen értelmezhető eszmefuttatásairól is elhíresült Alekoszt azonban nem kell félteni: felvázolta a modellnek, mennyire nem tartja fairnek, hogy az olyan nők, mint a párja, Varsányi Réka, éppen annyi pénzt keresnek egy hónap alatt, mint amennyit Kecskés két nap alatt el szokott költeni. Kecskés ekkor meg is kérte a vagyonőrt, hogy állítsa le magát, s megjegyezte: szépsége ellenére nem biztos, hogy olyan életet él, mint azt ő feltételezi. Aztán az is kiderült, hogy az egykori villalakó azért találja vonzónak a modellt, mert egy szívtelen, felületes nő.

A játékosok később azt a feladatot kapták, hogy mossanak aranyat. Alekosz ekkor is kikészítette Kecskés Enikőt: aranyásónak nevezte őt, aztán tovább biztatta az aranymosásra, mondván, hogy úgyis ezt csinálja otthon is.