Csak az U21? Nem szédíti meg a siker a La Liga magyar tehetségét© beol.hu

Csak az U21? Nem szédíti meg a siker a La Liga magyar tehetségét

, 4 hír, 0 oldalnézet

Szélesi Zoltán szövetségi kapitány múlt héten hirdette ki az U21-es magyar labdarúgó-válogatott keretét. A válogatott csütörtökön a moldávokat fogadja felkészülési mérkőzésén, öt nappal később pedig Almatyban lép pályára Eb-selejtezőn a házigazda kazahok ellen – derült ki az Origó oldaláról. A keretben ott találjuk Németh Andrást, aki már négyszer szerepelt Marco Rossi csapatában, sőt Luxemburg ellen gólt is szerzett, valamint Yaakobishvili Antalt, akinek köszönhetően több mint tíz év van újra magyar játékos a spanyol élvonalban.

Yaakobishvili Antal nevét január végén kapta fel a magyar és a spanyol sajtó az után, hogy a Girona felnőtt csapatában bemutatkozott a Rayo Vallecano ellen 3-1-re megnyert spanyol Király Kupa-mérkőzésen, majd a szünetben beállva a La Ligában is szóhoz jutott a Sevilla elleni meccsen, amit a csapata 5-1-re nyert meg.

A magyar védő 42 passzából 37, hét indításából öt volt sikeres, háromszor tisztázott, kétszer szerelt, hét párharcából négyet megnyert, amiért a Girona X-oldala egyenesen Budapest császárának nevezte el