Deutsch: Donáth Anna videója az új őszödi beszéd2Fénykép1Videó© kisalfold.hu

Deutsch: Donáth Anna videója az új őszödi beszéd

, 13 hír, 6 oldalnézet

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus "új őszödi beszédnek" nevezte azt a felvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője "lelkesen bevallja", hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével. Ezen az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t - jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint azonban a mostani felvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik.

Főállásban "áskálódnak", árulkodnak, álhíreket gyártanak, "hakniznak", előadásokat tartanak, leveleket intéznek, jelentéseket írogatnak "baloldali elvtársaiknak", és mindebben számíthatnak a "Soros-szervezetek" támogatására - fogalmazott a Fidesz-KDNP-s képviselő.