Először találkozott a Dallas Bobbyja és magyar hangja3Fénykép1Videó© blikk.hu

Először találkozott a Dallas Bobbyja és magyar hangja

, 4 hír, 0 oldalnézet

Aki tévét nézett a kilencvenes években, az nehezen térhetett ki a Dallas varázsa alól. A hatalmas sikerű sorozat hatalmas népszerűségnek örvendő Bobby Ewingja, azaz Patrick Duffy most Magyarországon forgat, Véres Csaba Lepattanó című romantikus vígjátékában kapott szerepet Scherer Péter mellett (nyitóképünkön). És ha már Magyarországon tartózkodik, felvetette, hogy szívesen találkozna a szinkronhangjával, azaz Csankó Zoltánnal, aki több mint harminc éve szólaltatja meg őt magyarul.

A Blikk jelen volt a mintegy negyedórás beszélgetésen, ahol Patrick Duffy rácsodálokozott arra, hogy „míg az angol nyelvterületeken, ahol eredeti nyelven látták az emberek a Dallast, az én hangomat felismerik, itt viszont csak a te hangoddal ismernek engem”. Kiderült számára az is, hogy Csankó Zoltán a Dallas óta minden filmben és sorozatban a magyar hangja, és ez így lesz most készülő Lepattanóban is.

Csankó Zoltán azonban egy kézzel fogható meglepetéssel is készült, megajándékozta amerikai kollégáját a TVR Hét egyik régi különszámával, amelynek a címlapján Patrick Duffy és a Pamelát alakító Victoria Principal, valamint a két magyar hang, Csankó Zoltán és Simorjay Emese szerepelt.