Európa legjobbja lett a Liget Budapest Projekt7Fénykép1Videó© 24.hu

Európa legjobbja lett a Liget Budapest Projekt

, 7 hír, oldalnézet

A World Travel Awards díjat 1993-ban alapították, hogy elismerje és jutalmazza a nemzetközi utazási, turisztikai és vendéglátóipari szektor valamennyi ágazatának legkiválóbb kezdeményezéseit, fejlesztésit. A díjakat idén immáron harmincadik alkalommal adták át, amelyek mára az egyik legfontosabb értékmérőivé váltak a turisztikához kapcsolódó valamennyi területnek.

Óriási megtiszteltetés, hogy a Liget Budapest Projektet választották Európa vezető turisztikai fejlesztésének a világ egyik legfontosabb idegenforgalmi megmérettetésén, a World Travel Awardson" – mondta el díj kapcsán Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt.

vezérigazgatója, majd hozzátette: „A Liget megújításának már a tervezési szakaszában az elsődleges céljaink között szerepelt, hogy a park, mint turisztikai attrakció bekerüljön a Budapestre érkezők 'kötelező' látogatási pontjai közé. A Magyar Zene Háza, a Néprajzi Múzeum vagy a Ballonkilátó külföldi látogatóinak emelkedő számai alapján látható, hogy felkerültünk a nemzetközi turisztikai térképre."