Farkas Richárd egy pápai kifőzdéből indult, ma már ő a Clarisse kreatív séfje© kemma.hu

Farkas Richárd egy pápai kifőzdéből indult, ma már ő a Clarisse kreatív séfje

, 4 hír, 0 oldalnézet

A kreatív séf több mint öt évet töltött az őriszentpéteri Pajta bisztróban, onnan új kihívások miatt távozott, jelenleg pedig a BOTANIQ Turai Kastélyban található Clarisse étterem kreatív séfjeként is dolgozik, ő felel a koncepcióért a BDPST Group kreatív séfjeként.

A BDPST Group nagyon nagy cégcsoport, több kiváló étteremmel, mint például a budapesti Flava vagy a tokaji Bobajka étterem. A választásnál fontos volt, hogy azt tudjam csinálni, amiben hiszek, amit szeretek. A fejlődés ugyanis az alap mozgatórúgó nálam - mondta.

Farkas Richárd kifejtette, egy pápai kifőzdéből jutott el a kastélyba, ahol jó körülmények között dolgozhat.