Gyászol a Vígszínház: elhunyt a teátrum szíve-lelke, a legnagyobb titkok tudója, akit mindenki imádott© blikk.hu

Gyászol a Vígszínház: elhunyt a teátrum szíve-lelke, a legnagyobb titkok tudója, akit mindenki imádott

, 5 hír, 9 oldalnézet

Tudom, most Szoboszlai Dominik mindent visz: minden áldott nap méltatja valaki Angliában, már az is szenzáció, hogy nem játszott a Liverpool csütörtöki Európa-liga-meccsén; aztán ott van Varga Barnabás és Sallai Roland sérülése a válogatott döntő ütközetei előtt, de kiemelt téma Milák Kristóf ügye is, hogy képes lesz-e újra medencébe ugrani, és persze olimpiát nyerni jövőre Párizsban. Azaz, akad bőven olyan hír, amely egytől egyig címlapra kívánkozik, holmi konferencia ebben a hírdömpingben esélytelen az érdeklődés küszöbének az elérésére.

Ezt a konferenciát a Magyar Kézilabda Szövetség szervezte A magyar utánpótlásképzés és -nevelés aktualitásai címmel, és talán maguk az ötletgazdák sem hitték, hogy bármelyik előadás visszhangra talál. És mégis, néhány gondolat, ha súrolva is azt, de átvitte azt a bizonyos ingerküszöböt. Szűcs Martin, a női válogatott erőnléti edzője elárulta,

a felnőttválogatottban jelenleg egyetlen olyan kézilabdázó van, aki minden mérésből hozta az elvárt szintet, a junioroknál két, az ifjúságiaknál két, a serdülőknél pedig egy ilyen játékost találtak.