Hivatalossá vált, hogy több játékost vihet magával az Eb-re Marco Rossi2Fénykép© borsonline.hu

Hivatalossá vált, hogy több játékost vihet magával az Eb-re Marco Rossi

, 6 hír, oldalnézet

Ha az Újpest teljesen összeomlik, akár az is előfordulhat, hogy hagyja magát megelőzni a Kisvárdától, és kiesik. Mondjuk, ha utóbbi ma kikap Felcsúton, ami nem lenne nagy szenzáció, akkor a lilák már nem tudnak úgy összeomlani, hogy a másodosztályban találhassák magukat, különösen ha hazai pályán szereznek legalább egy pontot a Diósgyőr ellen – ezt még érdemes számolgatni. A kívülálló számára ez lehet még érdekes a magyar élvonalban, az, hogy a Paks, a Fehérvár és a Puskás Akadémia közül melyik kettő végez és milyen sorrendben a dobogón, lázas érdeklődést aligha vált ki.

Hangsúlyozom: a kívülállókról van szó, a három csapat híveit nyilván izgatja a kérdés, az átlagos hazai nézőszámokat tekintve ez felfelé kerekítve tízezer ember. A többieknek már nincs miért izgulniuk – természetesen az említett újpestiekre ez nem vonatkozik –, mindenesetre összességében egy nagyon is felejthető bajnokság vége felé közeledünk.

A tabellára nézve nem látunk nagy meglepetéseket és csalódásokat, nem is tudom, kit lehetne a bajnoki év felfedezettjeként kiemelni, továbbra sem találni olyan egyéniségeket, akik miatt muszáj lenne megjelenni a lelátókon, nem lehettünk tanúi emlékezetes fordulatoknak.