Katalin hercegné nagybátyja lett a királyi család ősellensége3Fénykép1Videó© origo.hu

Katalin hercegné nagybátyja lett a királyi család ősellensége

, 4 hír, 17 oldalnézet

A brit királyi család két prominens alakja is parkolópályára került az elmúlt hónapokban, miután előbb Katalin hercegnén hajtottak végre hasi műtétet, majd III. Károlyt operálták meg prosztatamegnagyobbodás miatt. A királynál a vizsgálatok során rákot diagnosztizáltak, ám azt leszögezték, hogy nem prosztatarákról van szó. Azóta sok elmélet született arról, hogy a kór melyik fajtájával küzdhet – egy specialista szerint a húgyhólyagrák a legvalószínűbb –, ahogy a hercegné esetében sem tiszta, miért kellett rajta végrehajtani egy ilyen komoly műtétet.

Az uralkodó jelenleg kezelés alatt áll, amely mellett csak részben tudja ellátni királyi feladatait, ahogy Katalin hercegné is csak húsvét után tér majd vissza, így addig a família más tagjai helyettesítik őket – köztük Vilmos herceg, Kamilla királyné, Anna hercegnő, Eduárd herceg és Zsófia hercegné. Mindemellett Harry herceg peres ügyei, és az András herceg kapcsán továbbra is felmerülő, Jeffrey Epsteinhez köthető vádak sem könnyítik meg a család mindennapjait. Az előbbiek mellett viszont a napokban újabb veszélyforrás bukkant fel a színtéren: Katalin hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith.

Mint megírtuk, a férfi, aki a hercegné édesanyjának, Carole Middletonnak a testvére, hétfőn este versenyzőként lépett be a brit Celebrity Big Brother nevű valóságshow kapuin. Goldsmith közölte társaival, hogy sok családi történet van a tarsolyában, amelyeket a műsor során fog apránként kicsepegtetni.