Kolozsváron lép fel augusztus 20-án a Mándoki Soulmates4Fénykép1Videó© blikk.hu

Kolozsváron lép fel augusztus 20-án a Mándoki Soulmates

, 7 hír, 0 oldalnézet

A Mandoki Soulmates egy olyan különleges és egyedi zenekar, melyben a világhírű magyar szerző, producer, dobos és énekes, Leslie Mandoki zenél a legnagyobb angol progresszív rock és amerikai fusion jazz ikonjaival, akiknek összesen 35 Grammy-díjuk van. A csapat tagjai között Nick van Eede, Al Di Meola, Mike Stern, Randy Brecker, Richard Bona, Tony Carey, Deobrat Mishra, Fausto Beccalossi is szerepel.

Az egyedülálló Mandoki Soulmates rendkívüli lenyűgöző zenei produkcióval készül, melynek témája a Bartók Béla Magyar képek című műve, ami az erdélyi népzene gazdag hagyományaira épül. A zenekar idén ünnepli 30 éves jubileumát, és szilárdan hisz abban, hogy zenéjük átöleli a társadalmi és kulturális különbségeket, és világszinten hídépítő szerepet tölt be.Leslie célja mindig is az volt, hogy a legkiválóbb zenészekkel a legjobb dalokat és hangulatot teremtse meg.

Mandoki prog-rock csapata, a Mandoki Soulmates világszerte egyedülálló zenekar, eddig 12 közös albumot, számos élő DVD-t és Blu-ray-t jelentetett meg. Európai metropoliszoktól, New Yorktól Sanghajig, Sao Paolótól Miamin át, számtalan koncerten élőben is meg lehetett tapasztalni a lelkitársak féktelen játékkedvét és virtuozitását.