Lampard csak megmosolyogta Klopp beszólását2Fénykép© origo.hu

Lampard csak megmosolyogta Klopp beszólását

, 4 hír, 0 oldalnézet

Frank Lampard, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője "jól szórakozott" azon, hogy az angol bajnoki címvédő Liverpool mestere, Jürgen Klopp megjegyzéseket tett a londoni Kékek átigazolási politikájára és költekezésére.

A német szakember egyetlen új játékost szerződtetett az idény előtt, míg a Roman Abramovics orosz milliárdos tulajdonában lévő Chelsea 200 millió font körüli összeget költött el Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech és Ben Chilwell megszerzésére. Klopp erről úgy vélekedett, a Liverpool nem költene ennyit, mert "más típusú egyesület", amely "nem egy ország, vagy egy oligarcha tulajdonában van".

Kissé mulatságosnak tartom ezt a megközelítést, mert ha egy klub tulajdonosáról beszélünk, akkor teljesen mindegy, hogy egyébként milyen fajta üzleti tevékenységet folytat. A Premier League-ben nagyon gazdagok az egyesületek tulajdonosai" - jelentette ki Lampard, hozzátéve, hogy a Liverpool története "fantasztikus", és az elmúlt öt esztendőben, amióta Klopp ott dolgozik, minőségi játékosokkal tudták megerősíteni a keretet.