Lezárták a nyomozást Matthew Perry halála ügyében5Fénykép© index.hu

Lezárták a nyomozást Matthew Perry halála ügyében

, 6 hír, 0 oldalnézet

A Los Angeles-i rendőrség megerősítette a People magazinnak, hogy hivatalosan is lezárták a Matthew Perry halála ügyében folytatott nyomozást. A Jóbarátok egykori sztárjára október végén bukkantak rá holtan egy medencében, mire a mentők a helyszínre értek, már nem tudtak segíteni az 54 éves színészen. A boncolási jegyzőkönyvből azóta kiderült, hogy Perry „ketamin akut hatásai” miatt halt meg, egyik nőismerőse szerint a Jóbarátok egykori színésze a halála előtti hetekben „dühös és gonosz” volt, mert tesztoszteron injekciókat kapott.

Ahogy akkori cikkünkben írtuk, a jegyzőkönyvből kitűnt, hogy Perry nagymértékben támaszkodott gyógyszerekre életminősége fenntartása érdekében. A jelentésben az áll, asszisztense szobájában

A meg nem nevezett nő, akivel az orvosszakértő beszélt, állítólag azt mondta, hogy Perry jó hangulatban volt utolsó beszélgetésük során, pár nappal a halála előtt. Ezt támasztja alá Jennifer Aniston története is, aki október 28-án reggel beszélt Perryvel, órákkal azelőtt, hogy asszisztense rátalált a színész holttestére egy jakuzziban.