Megvan a Fidesz egri polgármesterjelöltje4Fénykép© hirado.hu

Megvan a Fidesz egri polgármesterjelöltje

, 7 hír, 0 oldalnézet

Közgyűlést tartott a Fidesz Egri szervezete február 19-én, amelynek célja Eger polgármesterjelöltjének megválasztása volt. Elhangzott, a Fidesz olyan embert kért fel a feladatra, aki képes békét és egységet teremteni, képes ismét a fejlődés útjára állítani Egert. A közgyűlés döntése értelmében Vágner Ákos a Fidesz egri polgármesterjelöltje – írja az Egri Hírek.

Vágner Ákos úgy fogalmazott: „A jelölést tisztelettel elfogadom, a munkát megkezdem. Egernek most elsősorban békére és egységre van szüksége. Arra törekszem, hogy ez a lehető leggyorsabban megvalósuljon. Eger az otthonom, véleményem szerint nincs nemesebb feladat, mint a városunkért dolgozni.” Hozzátette, amennyiben bizalmat szavaznak neki az egriek, polgármesterként minden erejével azon dolgozik majd, hogy Eger minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett.

Vágner Ákos szólt arról is, hogy gazdasági területen munkálkodó szakemberként – csapatával közösen – az elmúlt négy évben több mint 20 milliárd forintnyi beruházási támogatáshoz juttatták a térség vállalkozásait. Hangsúlyozta, fő feladata nem változna polgármesterként sem. „Minden elérhető pénzügyi forrást ide kell hozni, és az egri közösség számára hasznosítani. „25 évnyi hasonló munkatapasztalattal és kapcsolatrendszerrel képes és alkalmas vagyok a feladatra. Egerért érzett elkötelezettségem a legjobb motivációm”– hangsúlyozta.