Nézőpont: Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti4Fénykép© bama.hu

Nézőpont: Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti

, 8 hír, 2 oldalnézet

Magyar Péter néhány napja egy Facebook-posztjában arról írt, hogy már 20 százalék fölött méri nem létező pártját egy még nem publikált kutatás, és a szavazók döntő többsége szerint képes ártani a kormánynak, őszintének gondolják az emberek, a magánéleténél sokkal fontosabbnak tartják, hogy a közérdekű adatok napvilágra kerüljenek.

A Diákhitel Központ volt vezetője vélhetően nem arra felmérésre gondolt, amit a Nézőpont tett közzé. A korábbi gimnáziumi osztálytársa, Mráz Ágoston Sámuel által vezetett intézet szerint Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti, hanem az ellenzéket. (Erről Magyar Péter beszélt, felidézve, hogy korábban egyetemistaként mindkettőjüket behívták Juszt László egyik műsorába.)

A választási részvételüket az európai parlamenti választáson biztosra ígérők között a kormánypárt támogatottsága (47%) nem változott februárhoz képest, Magyar Péter leendő pártja (13%) holtversenyben áll a DK-MSZP-P hárompárti koalícióval, előzi a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (11%), a A Mi Hazánkat (6%). A Momentum a bejutási küszöböt sem éri el (4%).

Kontraproduktív volt, amit csináltak
Magyar Péter,
Magyar Péter: „Senki ne lepődjön meg, ha polgármesterek sora hagyja el…