Niki a bébiszittere Liptai Claudia fiának - Teljesült Gesztesi legnagyobb vágya, büszke lenne szerelmeire3Fénykép© life.hu

Niki a bébiszittere Liptai Claudia fiának - Teljesült Gesztesi legnagyobb vágya, büszke lenne szerelmeire

, 5 hír, 0 oldalnézet

A népszerű műsorvezető májusban turnéra indul az országban egy önálló esttel, amelyet már évek óta tervezgetett. A Clauságok című előadásban saját történetei és a gyerekkora mellett mesél majd Till Attiláról, a férjéről, Pataki Ádámról, valamint lánya édesapjáról, Gesztesi Károlyról is.

Ahogy arról mi is írtunk, a három évvel ezelőtt elhunyt Gesztesi Károly a napokban lett volna 60 éves. Gesztesi Panka édesapja mindig azon volt, hogy egyben tudja tartani a családot, így biztosan meghatódna, ha tudná, hogy teljesült legnagyobb vágya: gyermekei jóban vannak, emellett pedig még egykori felesége, Nikolett, illetve Claudia is jó kapcsolatot ápol. Olyannyira, hogy van, amikor a műsorvezető gyermekére, Marcira is Niki vigyáz.

Már nem is emlékszem, de talán Ádám vetette fel ezt az ötletet... Niki azóta egyre többször jön hozzánk, sokszor reggel is ő viszi Marcit az iskolába. De össze sem lehet hasonlítani kettőnket! Én abszolút megengedő típus vagyok Nikihez képest, akinél talpraesettebb nőt nem ismerek. Nagyon következetes, és ha azt mondja, fél nyolckor indulnak, azt szigorúan be is tartják. És Marci imádja, ahogy Karcsiért is rajongott. De melyik gyerek ne lett volna oda, amikor a nagy és szerethető Shrek megjelenik nála!?