Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó5Fénykép© beol.hu

Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó

, 8 hír, 0 oldalnézet

Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója az eseményen kiemelte, a vállalat az elmúlt évben új stratégiába kezdett, a hagyományos postai szolgáltatások biztosítása mellett kiterjesztette postapartneri programját, kiszélesítette pénzügyi közvetítői tevékenységét, valamint egyéb pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. A cél egy olyan új vállalkozásforma megteremtése volt, amelyben a Posta partnerei a lottótársaság segítségével megtarthatják jövedelmezőségüket és eredményességüket - hangoztatta az elnök-vezérigazgató.

Hozzátette, az új Posta Lottózókban bevezetett sportfogadásokkal az eddigi évi 50 milliárd forintos szerencsejáték-árbevételét akár meg is megtöbbszörözheti a Posta.

A tapasztalatok szerint évről-évre egyre többen intézik online formában a postai ügyeiket, ezt a volumencsökkenésből eredő "kiüresedést" szeretné különböző termékek közvetítésével és más pénzügyi tevékenységgel betölteni a Magyar Posta - fogalmazott az állami postavállalat vezetője.