Pataky Attila elmondta, hogyan győzte le a rákot3Fénykép© velvet.hu

Pataky Attila elmondta, hogyan győzte le a rákot

, 6 hír, 0 oldalnézet

A zenésznél 6 évvel ezelőtt állapítottak meg daganatos elváltozást. Úgy döntött, nem fekszik kés alá, hanem inkább saját maga igyekszik változtatni a probléma „forrásán” – árulta el a Borsnak. Az énekes hiszi, hogy szinte minden betegség alapja lelki eredetű, ezért igyekezett elkerülni a stresszt, emellett az egészséges életmódra is nagy figyelmet fordított. A felépülés sikeres volt, ugyanis néhány hónappal később a daganat összezsugorodott és eltűnt.

“Én fatalista vagyok és ezerrel élem az életem, persze ettől függetlenül betartom azokat a láthatatlan, de fontos szabályokat, amik észszerűnek tűnnek. 13 éve nem iszom alkoholt, odafigyelek az étkezésre és sportolok. 56 éves koromig minden egyes nap futottam, mindegy, milyen cudar idő volt. Azóta pedig úszok és mindenféle gyakorlatokat végzek otthon, fekvőtámasz, hátizom, hasizom.

Az utóbbi napokban két alkalommal is közel három órát énekeltem a színpadon, de ha holnap menni kellene, azzal sem lenne semmi baj. Megköszönném a jó Istennek, amit megélhettem és kész” – mondta nyugodt szívvel Attila.