Rekkenő hőség, elképesztő csaták: az Airnergy történelmet írt a Tippmix Minifoci Magyar Kupában2Fénykép© origo.hu

Rekkenő hőség, elképesztő csaták: az Airnergy történelmet írt a Tippmix Minifoci Magyar Kupában

, 5 hír, 0 oldalnézet

Az MK-sorozat harmadik állomásán győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még örülhetett Tápiószentmártonban, majd legvégül Balatonfűzfőn Airnergy FC és a H.O.P.E. harcolta ki a szereplést a fináléban.

Vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődött meg a Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntőjének első mérkőzése, rögtön egy igazi rangadóval, ugyanis a Szilasi és Barátai és az SZPCDSE-ECECE feszült egymásnak. Mindkét csapatban több magyar válogatott játékos is szerepelt, így nem csoda, hogy jó meccset láthatott a szép számú közönség, és egygólos ceglédberceli sikert.

Ezt követően is kiváló mérkőzések voltak a csoportkörben, annak ellenére, hogy a nyári hőség nem könnyítette meg a játékosok dolgát. Az A-csoportban az SZPCDSE-ECECE a Szilasi legyőzése után a másik két összecsapását is megnyerte, így kilenc ponttal, hibátlan mérleggel jutott tovább. A Szilasi az elvesztett első mérkőzést követően legyőzte a H-Teraszt és a Lázár Lovasparkot is, így második helyen ment a négy közé. A H-Terasz lett a harmadik, míg a futsal NB I-es és NB II-es játékosokkal felálló Lázár Lovasrpark némi meglepetésre pont nélkül fejezte be a nagydöntőt.