Szabó Zsófi visszatért a TV2-höz13Fénykép© origo.hu

Szabó Zsófi visszatért a TV2-höz

, 14 hír, 0 oldalnézet

A műsorvezető 10 év után tért vissza korábbi munkaadójához.

Már előző héten szárnya kapott a hír, hogy az RTL-től távozó Szabó Zsófi állítólag már a TV2-t erősíti, amelyet egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója most megerősített. Mint a hétfői eseményen kiderült, a Szabó a március 8-án induló TV2 Klub adó nagykövete lesz, emellett pedig a Mokka műsorvezetőjeként is láthatják hamarosan a nézők.

„A TV2 az anyacsatornám, az otthonom. Itt váltam ismertté, itt nőttem fel, itt szereztem az első kollégáimat, itt voltam először munkavállaló, és itt küzdöttem meg a nehézségekkel is, fiatal nőként, fiatal felnőttként. Az, hogy a TV2 Klub nagykövete lehetek, keretezi ezt az elmúlt 15 évet, mindazt, amit elértem és amin keresztülmentem” – árulta el lapunknak Szabó Zsófi február 19-i sajtóeseményén, aki beszélt még a csatornaváltásról, az új feladatokról, a Mokkáról, és az előtte álló évről is.

Most az RTL is reagált arra, hogy Reggeliben eltöltött 5 év után hamarosan a konkurens csatorna napindító műsorban láthatják a nézők egykori kollégájukat.