Szélsőséges körülmények közt nyerte meccsét a Patriots2Fénykép© origo.hu

Szélsőséges körülmények közt nyerte meccsét a Patriots

, 9 hír, 0 oldalnézet

A New England Patriots nehezen, a San Francisco 49ers könnyedén győzött az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 12. játékhetén.

A címvédő bostoniak - a szezon során nem először - nagyszerű védelmüknek köszönhették a sikert: a Dallas Cowboys elleni, fagypont közeli hőmérsékletben, nagy szélben és szakadó esőben lejátszott hazai összecsapáson az ellenfél mindössze három mezőnygólig jutott. A szezonban a legtöbb passzolt yarddal rendelkező irányítónak, Dak Prescottnak 212 yardot engedett a Pats, amely "nulla yardon" tartotta a liga egyik legjobb elkapóját, Amari Coopert.

A címvédőhöz hasonlóan már 10-1-es győzelmi mérleggel álló San Francisco előzetesen rangadónak számító mérkőzést nyert meg simán a mérlegét 8-3-ra rontó Green Bay Packers ellen. A vendégek sztárirányítója, Aaron Rodgers mindössze 104 passzolt yardot ért el a 49ers kőkemény védelme ellen, ugyanakkor a Packers védői nem tudták megállítani Jimmy Garoppolót, aki 253 yarddal és 2 touchdownnal zárta az összecsapást.