Szilágyi Liliána Mexikóban kezdett új életet2Fénykép© origo.hu

Szilágyi Liliána Mexikóban kezdett új életet

, 4 hír, oldalnézet

Mexikóban kezdett új életet az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő, Szilágyi Liliána, aki 2021 végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját. Miközben idehaza nemrég lezárták a Szilágyi Zoltán által válaszul indított – egyik – becsületsértési pert, a visszavonult sportolónő Budapesttől több mint 9500 kilométerre lelte meg a boldogságot.

„Liliána Mexikóban él és dolgozik, ez nem titok” – mondta Keviczki István, a 27 éves olimpikon ügyvédje. S valóban, Liliána nem rejti véka alá, hogy hosszabb időre, tartósan itthagyta Magyarországot, közösségi oldalán az elmúlt hetekben számos fotót, videót posztolt a közép-amerikai országból.

Hogy mivel foglalkozik pontosan, azt nem tudni, annyi biztos, hogy Instagram-oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként utal magára. Feltűnő az is, hogy a fotókon nem látható vőlegénye, Zsombor – úgy tudjuk, nélküle indult útnak, ami persze nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a kapcsolatuk is véget ért volna − írja a sportal.blikk.hu.