Sztárparádé lesz a 2020-as hazai koncerteken és fesztiválokon© magyarnarancs.hu

Sztárparádé lesz a 2020-as hazai koncerteken és fesztiválokon

, 5 hír, oldalnézet

Január 11-én a népszerű Boban Markovic újévi estje hallható a Várkert Bazárban, 18-án Lost Frequencies belga dj az Akvárium Klubban lép fel, másnap Vinnie Moore a Dürer Kertben zenél. A Sabaton 22-én a Budapest Sportarénában hallható, a Dürerben Michael Malarkey színész-zenész 27-én, az Equilibrium 28-án, a Darkest Hour pedig 29-én ad műsort.

Február 4-én Slipknot-koncert lesz a Sportarénában, 5-én a Uriah Heep a Barba Negra Music Clubban lép fel. 8-án a Dream Theater a Sportarénában zenél, 13-án a német énekesnő, Ute Lemper a Müpában lesz, míg a DAS EFX a Dürerben. A szörnymaszkos Lordi 16-án a Barba Negrában koncertezik, 20-án a Five Finger Death Punch a Megadeth társaságában lép fel a Sportarénában, míg ezen a napon a Hammerfall a Barba Negrában, a KCL nemzetközi dzsessztrió a Müpában lesz. Február 23-án a francia Alcest az A38-on, 26-án a Gost a Dürerben lép fel, 29-én a Milky Chance lép fel az Akváriumban.

Március 3-án lesz a francia sanzonénekesnő, Mireille Mathieu koncertje a Sportarénában, míg Kelis az Akváriumban lép fel. 4-én a Papa Roach és a Hollywood Undead az Arénában, az indiai Debashish Bhattacharya a Müpában játszik, a Dürerben lép színpadra 10-én a norvég Kvelertak, 15-én pedig a lengyel Riverside a Barba Negrában.