Több játékost igazolt az NB I-ből a román bajnok kézicsapat4Fénykép1Videó© index.hu

Több játékost igazolt az NB I-ből a román bajnok kézicsapat

, 5 hír, 3 oldalnézet

Hétfőn megtartották az MLSZ éves, az NB I.-et lezáró gáláját, a RangAdót, amin a legutóbbi bajnoki szezon legjobbjait hirdették ki. A 2018-19-es idény legjobb játékosa a bajnoki ezüstérmes Mol Vidi FC francia középpályása, Loic Nego lett, az év felfedezettjének a felcsúti Kiss Tamást, a legjobb edzőnek pedig a dobogó harmadik fokára odaérő Debrecen vezetőedzőjét, Herczeg Andrást látták.

Beszédében Csányi Sándor MLSZ-elnök kitért a női labdarúgás fejlődésére, ugyanakkor jelezte, hogy nem lehet elégedett, mert nincs elég néző a lelátókon és utánpótlásjátékos a pályákon, legalábbis annyi, amennyit a fejlesztésekre fordított pénz indokolttá tenne. Reméli ugyanakkor, hogy több csapat követi majd a DVSC példáját, ami főleg magyar játékosokkal indulva végzett EL-selejtezőt érő helyen, jelentette az MTI.

A kategóriák győzteseiről a klubok döntöttek, a szokásoknak megfelelően a csapatkapitány és a vezetőedző mellett ezúttal is a keretek legfiatalabb és legidősebb játékosai szavazhattak az általuk legjobbnak vélt három-három személyre.