Trágár kommenteket írt a nyíregyházi kórház egyik főorvosa Cseh Katalin posztja alá, felfüggesztették3Fénykép© magyarnarancs.hu

Trágár kommenteket írt a nyíregyházi kórház egyik főorvosa Cseh Katalin posztja alá, felfüggesztették

, 5 hír, 2 oldalnézet

Vulgáris hozzászólásokkal reagált a nyíregyházi kórház csoportvezető főorvosa Cseh Katalin pénteki Facebook-posztjára, amelyben a Momentum EP-képviselője szégyentelennek nevezte, hogy az orosz energiacéggel, a Gazprommal tárgyal a Ferencvárosi Torna Club. A Telex egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét a szülész-nőgyógyász két alábbi kommentjére.

Kornafeld János, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kórház egyik szülész-nőgyógyásza azért írta a fenti trágár kommenteket, mert Cseh Katalin nyílt levelet intézett Aleksander Ceferinhez, az UEFA elnökéhez, hogy megakadályozza a Gazprom-üzletet és Putyin befolyásolási kísérletének nevezte azt, hogy a világvállalat a magyar futballcsapat szponzoraként évente több milliárd forintot hozhatna a Ferencvárosnak.

A Telex szombaton kereste Kornafeld Jánost, hogy megtudják, valóban ő írta-e a kommenteket, és, hogy nem tartja-e aggályosnak azokat, valamint a kórház vezetéséhez is kérdésekkel fordultak a hozzászólások miatt. A kórház az alábbi levelet küldte a lapnak: