Újabb lépést tett a Fradi a bajnoki cím felé3Fénykép1Videó© origo.hu

Újabb lépést tett a Fradi a bajnoki cím felé

, 8 hír, 0 oldalnézet

Szerdán zárt kapuk mögött rendezik meg a címvédő Ferencváros és ősi riválisa, az Újpest összecsapását; a labdarúgó OTP BankOTP BankOTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott rangadóval a két csapat a lejátszott mérkőzéseket tekintve utoléri a mezőnyt.

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően a zöld-fehérek már folytatták szereplésüket, ugyanis szombaton pótolták a Debrecen ellen az első fordulóból elhalasztott találkozójukat. Szergej Rebrov együttese ugyan korán hátrányba került a Groupama Arénában, de Sigér Dávid duplájának köszönhetően fordított, és otthon tartotta a három pontot. A listavezető FTC ezzel hat pontra növelte előnyét a második MOL Fehérvár FC-vel szemben, és ha a derbin is diadalmaskodna, akkor már-már látótávolságon kívülre kerülne.

Szergej Rebrov Fradi-edzőként az ötödik Újpest elleni összecsapására készül.

„A derbi a szurkolóink számára kiemelt mérkőzés, tudom, hogy minden évben az Újpest elleni meccseket várják a legjobban. Sajnálom, hogy ezúttal nem kísérhetnek el minket a drukkereink, hiszen miattuk is emlékezetesek ezek az összecsapások, az ő támogatásuk nagyon sokat jelent a csapatnak. Ettől függetlenül győzni szeretnénk, nagyon fontos volna újabb pontokat szereznünk – árulta el a fradi.hu-nak a zöld-fehér együttes ukrán trénere.