Világszínvonalú rendezvényt tettünk le az asztalra (videó)© sonline.hu

Világszínvonalú rendezvényt tettünk le az asztalra (videó)

, 4 hír, 0 oldalnézet

Az első kettő CPAC is nagyon jól sikerült, de most értünk el arra a szintre, hogy valóban – ki merem jelenteni – egy világszínvonalú rendezvényt sikerült a magyar jobboldalnak letennie az asztalra – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kovács István, az AK stratégiai igazgatója. (A CPAC Hungary magyar szervezője az Alapjogokért Központ.)

Most az a következő feladatunk, hogy az a szellemiség, az a harci kedv, ami ott kézzelfogható volt, ez velünk maradjon. Ez a szövetséget ezt a hálózatot megtöltsük tartalommal, akcióba lendüljünk, azért, hogy – ahogy mondani szoktuk – le tudjuk csapolni a mocsarat először Brüsszelben, majd az év végén Washingtonban is

Az április végi CPAC Hungary-val (a békepárti, antiglobalista nemzeti erők nemzetközi találkozójával) kapcsolatban Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője elmondta: hozzá csak olyan visszajelzések jutottak el, hogy leesett a külföldiek álla. Magasan a washingtoni rendezvény felett volt a magyar, ami a szervezettséget illeti a helyszínek nem estek egymástól távol. Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia, konkrétan azt mondta, hogy az ő rendezvényüknek ott Brazíliában fel kell nőniük arra a szintre, amit Budapesten tapasztalt – jegyezte meg Kobza Miklós.